Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Kwaliteitsgarantie

VitaalWerktBeter® is een breed pakket aan mogelijkheden, met zeer veel zorg samengesteld in samenwerking met gerenommeerde partners die hetzelfde nastreven. Het kan in zijn geheel of in delen extern,  ‘in company’  of op individueel basis worden aangeboden.

Transparant zijn is een belangrijke voorwaarde, kwaliteit leveren vanzelfsprekend. De aanpak is methodisch, en de resultaten zijn meetbaar en daardoor aantoonbaar.

 Vooraf wordt er duidelijkheid geboden wat betreft:

  • Duur,
  • Investering,
  • Werkwijze,
  • Tijdsinspanning,
  • Kosten.

De ethische Code/Beroepscode van NVNLP, ZZP Nederland en NOLOC zijn van toepassing.

Scholing, certificering en diplomering op diverse expertisegebieden waaronder, Verpleegkunde, casemanagement, veranderingsprocessen, diverse assessment-tools (DISC, SAVVY) en registratie bij NOLOC en meer dan 25 jaar werkervaring garanderen de kennis en expertise.

Naast VitaalWerktBeter is Vitaliteitsboost ook een handelsmerk van Poppetje Blauw. Daarin staat  individuele coaching op vitaliteit en werkgeluk centraal.

Er is een nauwe samenwerking met andere expertises in het werkveld van Ondernemerschap, HR, Vitaliteit en Gezondheid, Arbodienstverlening en Verandermanagement. Mocht dit bijdragen aan een nog beter resultaat dan is consultering of het inbrengen van andere expertises altijd mogelijk.

Algemene voorwaarden

VitaalWerktBeter® is een handelsmerk van Poppetje Blauw (Desiree Dankers).

De algemene voorwaarden van Poppetje Blauw zijn ter inzage opvraagbaar. Betalingsvoorwaarden worden op de offerte en factuur vermeld.

Privacybeleid

Ons privacybeleid wordt strikt nageleefd en is hier na  te lezen.