Met plezier ondernemen

Plezier werkt

Je mensen zijn binnen je onderneming de belangrijkste “productie”-factor en tegelijkertijd ook de grootste kostenpost. Het is dus de kunst om maximaal rendement uit je mensen te halen. Helaas zijn veel ondernemers, ingegeven door vraag van de klant en de dynamiek in de markt, gefocust op de korte termijn, terwijl het bij werknemers vaak om een langetermijn-investering gaat. Want door in je mensen te investeren, zal je merken dat jouw werknemers zich nauwer betrokken voelen bij hun werk en jouw organisatie. Mensen die met plezier bij je werken, zijn de beste ambassadeurs voor je bedrijf en voor je klanten. Het resultaat is dat de productiviteit en omzet stijgt en negatieve effecten zoals verlies van kwaliteit, verloop en verzuim afnemen. 

Vitale organisatie

In een vitale organisatie zijn zowel het bedrijf als de mensen in een goede conditie en veerkrachtig en wendbaar. Je mensen voelen zich er veilig en er is sprake van verantwoordelijkheid en loyaliteit over en weer.  Iedereen is vertrouwd met de waarden en doelen van de organisatie, en de daarbij komende eigen verantwoordelijkheden zoals zorg voor jezelf, voor elkaar en het bedrijf. In een vitale onderneming staat iedereen er voor open om te leren en zich te ontwikkelen, zodat het gemakkelijker is om in te spelen op veranderingen. De organisatie heeft op die manier de flexibiliteit om pieken op te vangen en te reageren op tegenslagen. Een vitale organisatie is van zichzelf sterk en tegelijkertijd buigzaam. Vitaal zijn is meer dan gezondheid. Het is werkfit, wendbaar en veerkrachtig zijn. Vitaal zijn is niet langer het privébelang van die ene werknemer. Vitaal zijn maakt deel uit van een gezamenlijk groter doel, namelijk het duurzaam succesvol ondernemen.

Succesvol ondernemen met VitaalWerktBeter

Hoe vitaal is jouw organisatie? Bij VitaalWerktBeter kunnen we daar een antwoord op geven. Met onze vitaliteitsscan weet je snel waar je als ondernemer met jouw organisatie staat. Ook kunnen we je adviseren en hebben we kant en klare oplossingen om de organisatie nog vitaler te maken. We hebben een duidelijke visie over wat een optimale werkomgeving is, over inspirerend leidinggeven en over de toegevoegde waarde van investeren in je mensen. Het begint bij jouw mensen.  Door aandacht te hebben voor hun vitaliteit, en ze te leren regie te nemen daarover, creëren we mensen die zich zowel fysiek als mentaal fit voelen. Vitale mensen zijn krachtige mensen, die oplossingsgericht en klantvriendelijk zijn en optimaal presteren. Dat zijn de mensen die je bedrijf naar een hoger plan kunnen helpen, zodat je succesvol kunt ondernemen.

Maak een vliegende start!

VitaalWerktBeter zorgt voor groei naar een vitale organisatie die succesvol is.

Geïnteresseerd?
We komen graag langs om meer te vertellen

Ik wil

4 + 7 =

Creëer lucht

Maakt inzichtelijk en ontzorgt
Een oplossingsgericht en pragmatisch programma. Meetbaar & effectief.

Creëer groei

Hogere productiviteit & meer succes
Jouw bedrijf wordt aantrekkelijker (voor afnemer en je mensen).