succesvol ondernemen

Moeiteloos groeien

Je bent zorgeloos aan het ondernemen. Je hebt het ziekteverzuim onder controle en je mensen weten wat hun stressfactoren zijn en ook hoe ze daar mee om moeten gaan. De ideale omstandigheden dus om te groeien en nog succesvoller te worden in het ondernemen, om de kansen van je onderneming te verzilveren door het beste uit je mensen te halen. Optimaal presteren, maximaal klantvriendelijkheid en oplossingsgericht denken, zodat iedereen gaat bijdragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf.

Plezier werkt

Mensen die met plezier bij je werken, zijn de beste ambassadeurs voor je bedrijf en voor je klanten. Veel ondernemers doen heel erg hun best om een goede relatie met hun werknemer te realiseren. Goede voorwaarden, regelmatig een beoordelingsgesprek, uitdagende opdrachten, voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Aan alle voorwaarden lijkt te zijn voldaan. En toch gebeurt het regelmatig dat ze een verschil in verwachtingen ervaren. Dit frustreert en creëert wrijving. Verwachtingen zoals aandacht, erkenning en autonomie zijn vaak lastig te achterhalen en niet altijd pragmatisch op te lossen.  Er is dan maar een ding dat werkt. De menselijke maat weer terugbrengen in de organisatie. Plezier op de werkvloer speelt daarbij een belangrijke factor. De vraag is hoe creëer je plezier en hoe zorg je dat het voor je werkt?

Vitaliteit als verbindende factor

In een vitale onderneming zijn verwachtingen op elkaar afgestemd. Jouw mensen weten hun toegevoegde waarde in de organisatie.  Er is aandacht voor elkaar en verbondenheid over en weer. Iedereen gaat voor hetzelfde doel. Er is veel waardering voor elkaar en een cultuur waarin open en eerlijk met elkaar wordt gecommuniceerd. Een organisatie waarin ieder zijn verantwoordelijkheid neemt en dezelfde doelen nastreeft. Namelijk een mooi en goed resultaat neerzetten voor de klant, en optimaal presteren. Dit doen we door jouw mensen te leren zelf regie en verantwoordelijkheid te nemen. Door zichzelf te waarderen en elkaar te waarderen. Door gezond van lichaam en geest te zijn en gezonde relaties met elkaar te onderhouden.

 Succesvol ondernemen met VitaalWerktBeter

Hoe vitaal is jouw organisatie? Bij VitaalWerktBeter kunnen we daar een antwoord op geven. Met onze vitaliteitsscan weet je snel waar je als ondernemer met jouw organisatie staat. Ook kunnen we je adviseren en begeleiden om de organisatie nog vitaler te maken. We hebben een duidelijke visie over wat een optimale werkomgeving is, over inspirerend leiding geven en over de toegevoegde waarde van investeren in je mensen. Het begint bij jouw mensen. Door aandacht te hebben voor hun vitaliteit, en ze te leren regie te nemen daarover, creëren we mensen die zich zowel fysiek als mentaal fit voelen. Vitale mensen zijn krachtige mensen, die oplossingsgericht en klantvriendelijk zijn en optimaal presteren. Dat zijn de mensen die je bedrijf naar een hoger plan kunnen helpen, zodat je succesvol kunt ondernemen. 

Maak een vliegende start!

VitaalWerktBeter zorgt voor groei naar een vitale organisatie die succesvol is.

Geïnteresseerd?
We komen graag langs om meer te vertellen

Ik wil

8 + 9 =

Creëer werkplezier

Maakt inzichtelijk en ontzorgt
Een oplossingsgericht en pragmatisch programma. Meetbaar & effectief.

Creëer werkplezier

Optimaliseren van betrokkenheid en verantwoordelijkheid
Biedt meer werkplezier en energie.