Visie

Experts in werkgeluk en vitaal ondernemen

Eigenlijk willen we allemaal hetzelfde: werken met plezier. Voor een werknemer betekent dit iets anders dan voor jou, als ondernemer. Bij VitaalWerktBeter kennen we jouw uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. We kennen ook de zorgen van jouw mensen. En we weten dat jullie elkaar heel hard nodig hebben. Vandaar dat we oplossingen hebben waar iedereen blij van wordt. Jouw werknemers met meer plezier aan het werk en jij kunt zorgeloos en succesvol ondernemen.

Waar we het voor doen

Het is onze missie om ondernemers en werknemers genoeg vitaliteit, oftewel levenslust en energie, te laten ervaren om plannen te kunnen verwezenlijken en plezier in het werkende leven te ervaren.

Wat ons beweegt

We moeten allemaal langer hard werken in een wereld die steeds sneller verandert. Dan is een leven lang LEUK werken belangrijk. Mensen willen trots zijn, een zinvolle bijdrage leveren en zich verantwoordelijk voelen. Sta je positief in het leven, dan geeft dat vertrouwen en creëer je mogelijkheden en kansen voor jezelf en anderen.

Doeltreffend en blijvend effectief

We geloven niet in ingewikkelde methodieken en tools; de oplossingen liggen vaak voor het oprapen als je weet waar je naar zoekt. Een goed gesprek is daarom het halve werk. Daarna het noodzakelijke repareren en je vooral richten op de mogelijkheden en je mensen. Jouw mensen zijn immers je bedrijf. Op die manier breng je de levensenergie (terug) in jouw organisatie. Dat is de aanpak waar ik voor sta.

Krachten bundelen

Bij VitaalWerktBeter kun je vertrouwen op een brede kennis en ervaring op het gebied van human resources, verzuim en vitaliteit. Krachten worden gebundeld door samen te werken met partners die hetzelfde DNA hebben als VitaalWerktBeter®.  Hierdoor leveren we maatwerk en een krachtig, compleet pakket.

Desiree Dankers, Founder VitaalWerktBeter

Creëer lucht

Maakt inzichtelijk en ontzorgt
Een oplossingsgericht en pragmatisch programma. Meetbaar & effectief.

Creëer werkplezier

Optimaliseren van betrokkenheid en verantwoordelijkheid
Biedt meer werkplezier en energie.

Creëer groei

Hogere productiviteit & meer succes
Jouw bedrijf wordt aantrekkelijker (voor afnemer en je mensen).