Vitaliteitsboost

Wat is VitaliteitsBoost?

In dit vitaliseringstraject werk je tegelijkertijd aan mentale en fysieke conditie. Van daaruit (her)ontdek je jouw kracht en authenticiteit.
Je bestaat als mens uit meerdere delen. Je lijf en je geest werken nauw samen; ze ondersteunen jouw ontwikkeling en houden patronen en gewoontes in stand. Houden deze patronen en gewoontes je ontwikkeling tegen en krijg je het gevoel dat er iets moet gebeuren?
Vitaliteitsboost is een combinatie van runningtherapie en coaching 2.0. Je werkt tegelijkertijd aan mentale en fysieke conditie. Je lijf en je geest werken nauw samen. Door je fysiek beter te voelen, bouw je ook mentale energie op. In het coachingstraject stel je doelen. Door je vitale groei ben je in staat om stappen te nemen. Gedurende het traject word je zowel op het fysieke vlak als op het mentale vlak gecoacht. Je maakt een algehele groei door.

Waarom het wél werkt?

De bundeling van gedegen kennis en methodieken maakt dat Vitaliteitsboost een meer dan een compleet traject is. Je komt niet alleen tot inzicht maar ook in actie. Je ervaart dat er blijvend iets veranderd.
Beide methodieken versterken elkaar, zodat je een veel groter resultaat bereikt dan bij afzonderlijke trajecten.

TIJD VOOR ACTIE?
Is het tijd om een stap te maken in je carrière, of om balans te vinden tussen werk en privé? Kortom, heb jij de wens om vitaler te worden? Neem dan een Vitaliteitsboost!

Meer weten? http://vitaliteitsboost.nl/

Graag ontvang ik meer informatie.

7 + 10 =